Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Június 22. Hernád vízitúra, 21 km-es szuperkaland

a-hernad--02.jpg21 km-es Hernád kenutúra Magyarország egyik legizgibb folyójának egyik "legtutibb" szakaszán.

 

 

Hernád vízitúra-csoda. A Hernád meseszép. 
Szállás: az egynapos vízitúra nem igényel szállást, de természetesen akár a kenutúra előtti éjszakára (a nulladik nap érkezőknek), akár a túra napjára önállóan intézhető, ha nem akartok azonnal hazaindulni.  


Úszni tudás: kizárólag úszni tudó résztvevők jelentkezését kérjük. Fontos. A mentőmellény viselése kötelező, kizárólag akkor tisztelj meg jelentkezéseddel, ha ezt elfogadod.  


21 km-es Hernád csodaevezés 

20190618_121549_resized.jpgExtázis a felváltva i) "csak nagyon szép", ii) elképesztően klassz és iii) helyenként egyszerűen fenomenális Hernád-szakaszokon
Ha egynapos túrában gondolkodsz, ha szeretnéd megismerni Magyarország egyik legfantasztikusabb folyóját, gyere! 9:29-kor találkozunk a Hernád partján, hogy pontosan hol, azt a túrázóknak e-mailben természetesen átküldjük. Egy-két-három-négy-néhány autót a kenutúra célállomásán "lent" hagyunk, és minél kevesebb kocsival "felmegyünk" a vízre szállás helyére. 10:00 Naptejezés, wc, a felszerelés kiosztása.

10:30 Vízre szállás és a Hernád egy nyugis, de agyamenten gyönyörű részén jövünk le. Lesz több pihenő, fogunk evezni "Új-Zélandon és Svájcban", de természetesen továbbra is a Hernádon vagyunk. Lesz fotózásos pihenő, hiszen hihetetlen a Hernád-völgy. 

hernad-vizitura-www.hernad-vizitura.eoldal.hu-a-hernad--01.jpgHa nagyon sebesen jöttünk a vízen, és jól állunk az idővel, az egyik szünetben akár felmászhatsz a magas partra fotózni, hogy elkészítsd ennek a fotónak az ikertestvérét. A mászás  tényleg mászás, hozz ennek megfelelő lábbelit és természetesen gondoskodj a kullancsok elleni védelemről. 
​Reméljük jól sikerül a képed, de 
a valóság és a fotó közötti különbség erős lesz a valóság javára. 


Ez után lesz még egy lábnyújtóztatós, pisilős pihenő és 15:30 körül érkezünk a célba.
Hajómosás után a már reggel a célban hagyott autók visszarepítik a sofőröket a vízre szállás helyén hagyott autókhoz, majd az utasok felvétele után hazautazás.

 

Hernád vízitúrák túradíjai


Hívj+36209342760 vagy küldj e-mailt! tiszatura_vizitura@yahoo.com 

 

Jelentkezés Hernád-vízitúrára és a túradíj fizetése: 
1. Egyeztetés
2. Jelentkezési lap kitöltés
3. Visszaigazolás
4. Díjfizetés


www.herndad-vizitura.eoldal.hu-007.jpg1. Kérjük hívj, egyeztessünk. +36 209 342 760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök és különösen az, hogy mennyire tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás?


2. Jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése
A honlapon megtalálható tudnivalók, a részvételi, ill. általános szerződési feltételek elolvasása után kérjük a 
jelentkezesi-lap kitöltését, majd a a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre kérjük egy e-mail csatolmányaként visszaküldeni a kitöltött jelentkezési lapot.

3. A Hernád kenutúra visszaigazolása
Az elfogadott jelentkezéseket visszaigazoljuk

4. A visszaigazolást követő 48 órán belül kérjük a vízitúra díjának utalását. 
Kérjük, hogy kizárólag visszaigazolt túra díját utaljátok / utald, utalja/utalják.
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a "Hernád kenutúrát" beírni. 

(Pl. 2011 Budakalász, Gemenc u. 13.  
Június 24. 
​Hernád kenutúra)