Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bodrogzug vízitúrák díjai, költségek

Bodrogközi, Bodrogzug ártéri, Bodrog-ártéri, Bodrog és Tokaj-közeli vízitúráink díjai* júl. 1. és aug. 20. között
A 07.01. előtti, és 08.20 utáni vízitúrákra külön ajánlatot teszünk. 

  1 2 3 4 5 6 7

 

nap nap nap nap nap nap nap
Felnőtt 9990 19990 29990 39990 49990 59990 69990
Gyermek 8990 17990 26990 35990 45990 53990 62990

Túradíjak egyedi igényekre: külön ajánlat alapján.
Jól szervezett vízitúráink vannak, jól tanítunk meg evezni. A jelentkezés visszaigazolását követően csak a vízitúra díját kell utalni, a szállás díját közvetlenül kell utalni az adott szállásadónak. 
 

*Felárak

  • Az egyes kajak felára napi 2000 Ft/fő, a kettes kajak felára napi 4000 Ft. 
  • húsvéti, május 1-jei, pünkösditanévzáró heti,júliusi és aug. első felében zajló, az augusztus 20-i hétvégén /augusztus 20-i héten tartott, a pénteket, vagy szombatot, vagy vasárnapi túrát tartalmazó vízitúrák a foglaltságtól függően felárasak 1000-2000 Ft/nap/fő, 2000-3000 Ft/nap/fő 
  • Ha valaki azt kéri, hogy "csak ő és a párja" legyen egy kenuban, akkor az üresen hagyott helyek 50%-os díját ki kell fizetni. Példa. Ha egy 4 fős kenuban ketten akartok evezni, akkor 3 fő túradíja fizetendő. 

 

Testre szabott vízitúra a Tiszán, a Bodrogon, a Hernádon, a Tisza-tavon, a Bodrogközben, a rakamazi morotván: külön ajánlatot teszünk az igények függvényében, tehát ha például felfelé, tehát végig a sodrással szemben akartok evezni, ne a táblázatban látható díjakat nézd, hanem egy telefont vagy e-mailt kérünk szépen, és ajánlatot adunk. Ha a leírtakkal egyező túrát kértek, de nem turnusra szeretnétek jönni, hanem nektek alkalmas időpontban, vagy testre szabott egyéni túra keretében arra is külön (egyébként nagyon szerény, kifejezetten olcsónak számító) ajánlatot adunk. 


Szállás és egyéb díjak, amivel érdemes kalkulálni: A sátrazás díja a helytől függően jellemzően 2000 Ft/fő között, néhol a felnőtteknek kell IFA-t fizetni.
Vendégházi szobák és apartmanok: 6-7-8-9-10000 Ft/fő/éjnél kezdődnek és a határ a csillagos ég. Van, ahol a hűtőszekrény használata díjtalan, van ahol ez külön felszámításra kerül. Az elektromos eszközök tartós használata esetén az áramhasználatot számos vendégház, ill. kemping külön felszámítja.


Étkezés: az étkezés választhatóan önellátó vagy kérhetsz reggelit és vacsorát. 


A bodrogzugi túrák díjai: a nemzeti park belépési engedélyének mindenkori díját (jelenleg 1270 Ft/nap, amely a 14 éven felüliek után fizetendő) nem tartalmazza, azt helyben, készpénzben kell fizetni. A túra meghiúsulása vagy résztvevői lemondása esetén / ha valaki nem tud résztvenni, felénk a nemzeti parki engedély a 27% áfával növelten utalandó. 

 
Kedvezmény: Annak a pedagógusnak vagy edzőnek, aki a legalább 10 fős csoport, egyesület, diákcsapat, osztály részére foglal vízitúrát a részvétel ingyenes. A pedagógus férje/felesége, gyermeke számára a vízitúra ingyenes. Diákcsoport vagy edzőtábor esetén a kísérő tanárok vagy edzők részvétele 10 diákonként ingyenes. 
 
Saját felszerelés: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a hajót, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a. 
 

A rövid túrákon csomagszállítás helyett költség-hozzájárulásos transzfer!!
A vízitúrák jellemzően csillagtúrák, de ha mégsem, akkor reggel/délelőtt a sofőrök az aznapi célba viszik a kocsikat. Majd vagy teleautó rendszert használunk, vagy  visszahozzuk /visszavisszük a kenutúra indulási pontjára a sofőröket. Ez a transzfer. A transzfer költségéhez kérjük, hogy járuljanak hozzá a résztvevők, a költséghozzájárulás jellemzően 1490 Ft/transzfer/sofőr. 
Mivel a sátor és minden más, a kenuban az evezés idején nem szükséges holmi a kocsiban marad, nincs szükség csomagszállításra.
 
EGYÉB DÍJAK:

Papír alapú számla postázása
A számlákat pdf formátumban bocsátjuk rendelkezésre, aki postai úton is kéri, azt kérjük, hogy egy megcímzett válaszboritékot küldjön. 
 

​Téves és jelentkezési lap nélkül utalások visszautalása
A téves utalások összegét, vagy a szükségesnél tévesen magasabb összegű (pl. a Nemzeti Parki engedély összegét is tartalmazó és/vagy a szállás költségét is tartalmazó magasabb összegű) utalások téves részét 2%-kal, de min. 5.000 Ft-tal csökkentve utaljuk vissza. 
 
 
Kaució kenubérlet esetén
Amennyiben a túrához túravezetőt nem kértek, úgy kenunként 500.000, mellényenként 25.000, lapátonként 25000 Ft vagyoni biztosítékot kell utalni. 
 
 
Kenu vagy kajakszállítási díjak
  • Tokaj környéki Tiszatúráinkon: 400 Ft/km, de legalább 15000 Ft.
  • Bodrog-, Bodrogzug túráinkon: 400 Ft/km, de legalább 15000 Ft.
     
Utolsó pillanatos jelentkezés (last minute jelentkezés)
  • A túra előtti utolsó 7 napban történő (last minute) jelentkezés az éppeni foglaltság függvényében feláras lehet, a felár a leggyakrabban 3000 Ft/nap/fő, last minute jelentkezés esetén a szállásról mindenképpen a túrázónak kell gondoskodnia

Kutyák díja
Házi állatok közül kizárólag jól idomított és extrém fegyelmezett kutya szállhat kenuba. A kutyák után fizetendő díj 4990 Ft/nap/kutya. Egy kenuban max. 2 kutya "utas" lehet. Kérjük, hogy kutyás vendégeink a kutyusról egy friss fotót küldjenek. A fotó alapján a saját szubjektív döntésünk alapján engedélyezhetjük a kutya "részvételét", azonban ezen engedélyünk is még feltételes.
A "kreatívan" - finoman fogalmaztunk - spánielnek törzskönyvezett argentin dogot mutató e-mailre, bármilyen harci kutyának látszó ebes engedélykérésre nem is válaszolunk. Viszont ha adunk feltételes engedélyt, akkor azt a túravezetőnek be kell mutatni. A "feltételesen engedélyezve" még mindig nem azt jelenti, hogy "engedélyezve", csak az első szűrőn ment át a kutya, hogy nem kelt másokban félelmet.
De a túravezetőnek még mindig kötelessége megtagadni a kutya hajóba szállását, ha az közérzet-romlási, borulási stb. veszéllyel jár. Példa. Senki nem azért jön valaki vízitúrázni, hogy a más kutyájának az ugatását hallja és mi is tudjuk, hogy a vizsla aranyos, de nem fogjuk egy 4 éves kislánynak "megmagyarázni", hogy nem kell félni. És a gazdi se tegye.
Felhívjuk a kutyagazdák figyelmét, hogy nem a kutya a hibás, ha egy sziszegő hattyúra, egy part menti hódra, szarvasra, őzre "kutyaként" reagál. Márpedig borítja a kenut, ha ugrik. Nem a kutya a hibás, ha ugat, mert a kutya kutya. Nem a kutyus a hibás, ha nyüszít, mert a kenuba kerülve fél. Ilyenkor sem jöhet a kutya.  Mivel lehet, hogy a felügyelet hiányában te sem tudsz részt venni a vízitúrán, nagyon gondold át, hogy a kutya tényleg jöjjön-e, vagy ha hozod, legyen "B" terved arra az esetre, ha ugyan a kutyát mi előzetesen engedélyeztük, de akkor helyben kiderül, hogy nem hozhatod a kutyát.
 
 
Utazási, benne útlemondási biztosítás 
Minden biztosítónál lehet kötni (jellemzően a túradíj 2.5%-os mértékében) útlemondási biztosítást. Nagyon erősen javasoljuk!
 
 
A vízitúra díja mit tartalmaz és mit NEM tartalmaz?
A vízitúra díja a vezetett vízitúra díját, benne a 27% áfát és az eszközöket (kenu, mentőmellény és lapát) tartalmazza. Ugyanakkor a túradíj a szállás, étkezés, biztosítás, IFA, esetleges belépők, parkolás díjakat nem tartalmazza. A túradíj nem tartalmazza az átregisztrálás lehetőség, az átregisztrálás díja "külön" 1700 Ft/fő/nap.

 
 
Egynél több túravezető, üres helyek, egyedüli résztvevők
Ha szükséges, akár több  túravezetőt biztosítunk. Az extra túravezetők és/vagy kormányosi feladatot ellátó túravezetői díjára külön teszünk ajánlatot.
Egyedüli résztvevők díjára külön teszünk ajánlatot. Ha egy pár saját maga másokkal való "összeülés" nélkül kíván evezni, akkor arra külön teszünk ajánlatot, amely jellemzően az egyébként fizetendő díj 50%-a.
 

Hívjon: +36209342760 vagy küldjön e-mailt!
(tiszatura_vizitura@yahoo.com), készséggel állunk rendelkezésre!