Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vízitúra-vezető munka a Hernádon

Hernád-vízitúráinkhoz vízitúra-vezető(ke)t keresünk
 

A normális, kulturált vízitúrázók lelkiismeretes vízitúra szervezője vagyunk. Mi vagyunk a vendégért, ő bízza ránk értékes idejét. Jogosítvánnyal rendelkező, segítőkész vízitúravezető(ke)t keresünk. Az ideális jelöltnek fontos a vendég, türelmes, erős önfegyelemmel megáldott típus, a Hernád mentén szinte tökéletes a helyismerete, de akár a Bodrogzugban, ill. a Tisza-tónál is tud kenutúrát vezetni. 
A jó pályázó olyan személyiség, akire rábízható egy csoport, benne gyerekek élete, aki tudja, hogy mikor mit lehet, és mit nem, aki megelőzi a konfliktusokat, aki
szimpatikusan tud kérni, és így tartatja be a szabályokat. Az ideális pályázó a nyári időszakban gyakran vagy nagyon gyakran felkérhető túravezetésre, tavasszal és ősszel pedig a hétvégéken is szívesen vállal túravezetést a Hernádon, vagy akár a Bodrogzugban, a Bodrogon és a Tisza-tavon is.

Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha van okostelefonod, kocsid. Előny, ha lány vagy, komoly bizalmat ébreszt a hölgy vendégekben, ha azt látják, hogy egy másik nő is könnyen megperdít egy négyes kenut (női túravezetők a párjukat ingyen hozhatják a vízitúrákra). Kanadában, a vízitúrázás Mekkájában, a túravezetők többsége hölgy.

Nagyon komoly előny a Hernád-környéki lakhely, és ha nyáron "szabad vagy", pl. mint pedagógus, oktató vagy tanár. 

Mi is a csapatban jóformán kivétel nélkül tanárok, pedagógusok vagyunk, ill. a felsőoktatásban oktatók, felnőttképzésben trénerek. Várjuk azok jelentkezését is, akik imádják a vízitúrát, de - mondjuk - egy miskolci multicégnél dolgoznak, és a szabadságuk idejére vállalnak túravezetést. 
Kizárólag akkor jelentkezz, ha a hernad-vizitura.hu oldalon olvasható mentalitással, biztonság-centrikus túravezetéssel azért értesz egyet, mert te is ilyen vagy.

 

Megtanítjuk neked a vízitúrák vezetését. (www.vizitura-vezeto.hu).
A világ egyik legszebb munkáját kínáljuk, méltó javadalmazással, aki a Hernádon tud vízitúrát vezetni, időarányosan - tehát egy napra, egy hétre vetítve - egy multinacionális vállalat JÓ fizetéséhez hasonló napidíjra is számíthat.

 

Jelentkezés a tiszatura_vizitura@yahoo.com címre küldendő

  1. Fényképes önéletrajzzal. A file wordben az alábbiak szerint mentendő: "Vezetéknév_Keresztnév_CV_Hernád_Vízitúra-vezető", (pl. "Szabó_Réka_CV_Hernád_vízitúra-vezető")

  2. Külön csatolt word file-ban kérjük azon vízitúrák összefoglalását, amin voltál, mint résztvevő vagy túravezető. A file az alábbiak szerint mentendő: "Vezetéknév_Keresztnév_Vízitúrák_Hernád_Vízitúra-vezető", (pl. "Szabó_Réka_Vízitúrák_Hernád_Vízitúra-vezető")