Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítő vízitúrák, céges vízitúra a Hernádon

20180624_124530.jpgCégek, önkormányzatok, civil szervezetek számára csapatépítések, céges vízitúrával összekötött csapatépítések a Hernádon!

A csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja, pontosan milyen programot szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

Az is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni:
Mik a csapat működésében a javítható elemek?
Mi cél?
Mikor legyen?
Hány fő?
Kik a résztvevők?
Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot, azaz legyen benne szállás, szállítás, étkezés? Vagy Önök által bérelt busszal jön a mondjuk 28 munkatárs az Önök által foglalt - mondjuk hernádvécsei wellness hotelbe - és másfél napos programot várnak? Egyeztetünk - és úgy lesz.

A csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot a korábbi felnőttképzés tv. szerint mint akkreditált, az új tv. szóhasználatában, mint regisztrált felnőttképző intézmény adjuk. A csapatépítő vízitúrákat együttműködésfejlesztő, kommunikációs, konfliktuskezelési, változásmenedzsment, stratégia tréningeket tartó tréner vezeti.

Ajánlat: 
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján 24 órán belül átküldjük.