Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hernád vízitúrák díjai

Kedvezményes Hernád-vízitúra díjak a Hernádszurdok alatti szakaszokon 

(A kedvezményes díjak a vízitúra előtt legalább 30 nappal történő fizetés esetén érvényesek, 30 napon belüli fizetés esetén az 1000 Ft/fő/nap összeggel magasabb, normál díjak érvényesek. A díjak a felárakat nem tartalmazzák, a felárakat lásd a táblázat alatt. A 07.01. előtti és 08.20 utáni Hernád kenutúrákra külön ajánlatot teszünk. )

  1 2 3 4 5 7
  nap nap nap nap nap nap
Felnőtt 6990 10990 14990 18990 22990 26990
Gyermek 4990 7990 10990 13990 16990 19990

*Felárak és kedvezmények 
i) pünkösdi, július második felében tartott 
ii) a júliusban és augusztus első felében zajló
iii) az augusztus 20-i héten tartott, 
iv) a pénteket vagy szombatot vagy vasárnapot tartalmazó vízitúrák 
felára személyenként 2000 Ft/nap és 1000 Ft/nap.  

v) A 20 km-t elérő túrák felára 1000 Ft/nap, a 29 km-t elérő túrák felára 2000 Ft/nap
vi) Hétvégi felár: 1000 Ft/nap 
(a péntek is hétvégének számít)
vii) Visszatérő vízitúrázóink az időpont és a létszám függvényében kedvezményt kapnak
viii) 
A Hernádszurdok feletti vízitúrák díja fejenként és naponta 14990 Ft (pl. Hernád hiperkaland túra).

 

 

 


Diákcsoport, sportegyesület esetén a kísérő tanárok, edzők részvétele 10 diákonként ingyenes; céges csapatépítő vízitúra esetén a szervező részvétele ingyenes.
 

Szállásköltség a Hernád vízitúra idején: A helyszíntől függően a sátorhelyek díja 1.500 Ft/fő, a vendégházi szobák díja 4.000-8000 Ft/fő/éjszaka a helytől és attól függően, hogy egy szobában hányan alszotok. A díjak a helyszínen fizetendőek a tulajdonosok/üzemeltetők, ill. szállásadó felé.   
 

Saját felszerelés a Hernád túrán: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a kajakot vagy kenut, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a. 

 
További túravezetők a Hernád-túrán
Vízitúra árainkat egy túravezetővel számoljuk, de ha szükséges, további túravezetőket is biztosítunk. Az extra túravezetők díjára a
z időponttól függően teszünk ajánlatot.
 
 
Profi kormányos a kenudban
kormányosi feladatot ellátó túravezető(k) díjára az időponttól függően teszünk ajánlatot. 
 

Tanácsadási díj

A Hernáddal kapcsolatban rengeteg kérdést kapunk. Maximum 20 percben minden a Hernáddal  kapcsolatos információt szívesen osztunk meg veletek, a tanácsadás díja 5.000 Ft / max. 20 perces hívás. A tanácsadási díjat előre kell fizetni átutalással. 

Ha a Hernáddal kapcsolatban információra, tanácsra van szükséged, küldj egy e-mailt a kérdéseddel, kérdéseiddel, és írd be az e-mailbe, hogy a tanácsadás díjának kiegyenlítését vállalod, valamint írd be az e-mailbe - az irányító számot nem elfelejtve - a számlázási címet.
Mi - ha tudjuk választ - e-mailben azt írjuk, hogy "Ok" és elküldjük a számlaszámot, ahova kérjük az utalást (korábban ne utalj, csak akkor kérjük az utalást, ha tudjuk a választ. Ha tudjuk a válasz(oka)t - ezt jelzi az "Ok" - és meg kellett történnie a számlánkon a jóváírásnak, máris hívhatsz bennünket. Ha utalsz, és utána elfelejtesz kérdezni, a tanácsadási díjat nem áll módunkban visszafizetni. 

Még egy kérés. Kérjük ne hozz minket zavarba azzal, hogy azt mondod: "elnézést, csak egy 5 másodperc", vagy "csak egy rövid kérdés", hiszen ha neked válaszolunk, akkor mindenkinek kell. Kérjük szépen, hogy úgy NE hívj, hogy csak információhoz szeretnél jutni, de nem szeretnél érte fizetni, holott ha éppen a teljes medret torlasz zárja el, ha éppen....... Semmi gond, ha nem szeretnél az információért fizetni, de kérjük értsd meg, tarthatatlan, hogy naponta órákat konzultáljunk ingyen. Még egyszer: nagyon szépen kérjük NE telefonálj úgy, hogy "de én csak azt szeretném kérdezni....", nagyon szépen kérjük, NE telefonálj, hogy "csak egy gyors kérdés". Köszönjük megértésedet. Ha az információt nem tekinted annyira értékesnek, hogy fizess érte, kérjük szépen ne hívj. Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(tiszatura_vizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!