Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hernád vízitúrák díjai

Hernád-vízitúra díjak

A díjak irányárak, a díjak nem vonatkoznak az egyéni túrákra, a díjak nem tartalmazzák a maratoni távos,  Hernádszurdok feletti túrák díjait, ill. nem tartalmazzák a felárakat. Az időpont függvényében minden kenutúra díjára külön ajánlatot teszünk. 

  1 2 3 4 5 6 7
  nap nap nap nap nap nap* nap*
Felnőtt 12990 25990 38990 51990 64990 77990 90990
Gyermek 10990 21990 32990 43990 54990 65990 76990

*A Hernádszurdokon induló vagy feletti, vagy felett kezdődő vízitúrák díjára a létszám és időpont függvényében teszünk pontos ajánlatot.

Saját felszerelés a Hernád túrán: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a kajakot vagy kenut, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a. 

Felárak 
i) ünnepek idején (Húsvét, május 1., Pünkösd, aug. 20.) tartott túrák minden napján, ill. 
ii)
júliusban és augusztus első felében zajlóaz augusztus 20-i héten tartott, 
iii) a pénteket, vagy szombatot, vagy vasárnapot tartalmazó vízitúrák, ill.

iv) Gesztely fölötti túrák 
felára személyenként 1000-2000 Ft/nap.  

 

 

 


Diákcsoport, sportegyesület esetén a kísérő tanárok, edzők részvétele 10 diákonként ingyenes; céges csapatépítő vízitúra esetén a szervező részvétele ingyenes.
 

Szállásköltség a Hernád vízitúra idején: A helyszíntől függően a sátorhelyek díja 1.500-2000 Ft/fő, a vendégházi szobák díja 6000-8000 Ft/fő/éjszaka a helytől és attól függően, hogy egy szobában hányan alszotok. A díjak a helyszínen fizetendőek a tulajdonosok/üzemeltetők, ill. szállásadó felé.   
 
 
További túravezetők a Hernád-túrán
Vízitúra árainkat egy túravezetővel számoljuk, de ha szükséges, további túravezetőket is biztosítunk. Az extra túravezetők díjára a
z időponttól függően teszünk ajánlatot.
 
 
Profi kormányos a kenudban
kormányosi feladatot ellátó túravezető(k) díjára az időponttól függően teszünk ajánlatot. 
 
Egyéb díjak:
 • Kerékpár bérleti díjak 3500 - 4500 Ft/ nap/ kerékpár a bicikli fajtájától függően, a kerékpár bérlethez a kölcsönző (mi is béreljük a bringákat) 5000 Ft kauciót fog kérni (ezt ott és akkor majd készpénzben nekik kell fizetned). 
 • Kutya. A házi állatok közül kizárólag jól idomított, barátságos és fegyelmezett kutya szállhat kenuba. A kistestű kutyák után fizetendő díj 3000 Ft/nap/kutya, a "normál" kutya után a gazdák díja fizetendő. Egy kenuban max. 2 kutya "utas" lehet. Kérjük, hogy kutyás vendégeink a kutyusról egy friss fotót küldjenek. Kizárólag a fotó alapján előzetesen írásban engedélyezett kutya hozható, és a kinyomtatott  engedélyt a túravezetőnek be kell mutatni. 
 • Coaching, egyéni foglalkozás: 15.000 Ft/nap, 10.000 Ft/ fél nap. Minden, a fél napot el nem érő coaching, ill. egyéni foglalkozás esetén is - az időtartamtól függetlenül, tehát akár 10 perc egyéni foglalkozás / coaching esetén is - a fél napos minimál díj fizetendő. 
 • Adminisztratív változtatások, résztvevői és/vagy kenuszám változtatások díja, átszervezések díja változtatásonként/változásonként egyaránt 2000-2000 Ft/nap/fő.
 • A normál jelentkezési, bonyolítási, szervezési folyamathoz képest plusz ügyintézések díja: 2000 Ft/fő/nap
 • A téves utalások, továbbá a törölt foglalások, valamint a vissza nem igazolt foglalások díja utalásának visszautalása fejenként és naponta 2000 Ft-tal csökkentett összegben történik. 
 • A túravezető a te / ti / az Ön(ök) kenujában, mint kormányos: 25.000 Ft/nap. A kenuba beülő túravezető nem "sherpa", tehát az adott kenuban lévő túrázó(k)nak is kell evezni. 
 • Külön kenu: külön kenura vonatkozó kérés esetén vagy ha a merülés miatt külön kenut kell adni, ill. a nem 4-fős családok esetén az üres helyek díjának 50%-át ki kell fizetni. Pl. ha két fő utazik egy 5-személyes kenuban, akkor a három üres helyből másfél főnyi díj fizetendő. Ha három túrázó megy egy 5-ös kenuval, akkor a 2 üresen hagyott hely egyikét kell kifizetni. 
 • Transzfer: Eseti megállapodás szerint, jellemzően 2000 Ft/ sofőr / transzfer.
 • Átregisztrálási díj: 1700 Ft/fő/nap. Villámlás, 4-es vagy annál erősebb szél, rossz vízállás, bármilyen veszély esetén, pl. áradás, vagy túlságosan alacsony vízállás / extrém kis víz esetén nem szállunk vízre vagy alternatív helyszínen szállunk vízre. A szemerkélő eső, egy kis szellő nem akadályozza a vízitúrát. 1700 Ft/fő/nap átregisztrálási díj előzetes fizetése esetén alternatív vízitúrát ajánlunk fel. Az átregisztrálási díj a túradíjjal együtt utalandó.
 •  
 • hernad-005.jpgTanácsadási díj: A Hernáddal kapcsolatban rengeteg kérdést kapunk. Maximum 15 percben minden a Hernáddal  kapcsolatos információt szívesen osztunk meg veletek, a tanácsadás díja 4.000 Ft / max. 15 perces hívás. A tanácsadási díjat előre kell fizetni átutalással. Ha a Hernáddal kapcsolatban információra, tanácsra van szükséged, küldj egy e-mailt a kérdéseddel, kérdéseiddel, és írd be az e-mailbe, hogy a tanácsadás díjának kiegyenlítését vállalod, valamint írd be az e-mailbe - az irányító számot nem elfelejtve - a számlázási címet. Mi - ha tudjuk választ - e-mailben azt írjuk, hogy "Ok" és elküldjük a számlaszámot, ahova kérjük az utalást (korábban ne utalj, csak akkor kérjük az utalást, ha tudjuk a választ. Ha tudjuk a válasz(oka)t - ezt jelzi az "Ok" - és meg kellett történnie a számlánkon a jóváírásnak, máris hívhatsz bennünket. Ha utalsz, és utána elfelejtesz kérdezni, a tanácsadási díjat nem áll módunkban visszafizetni. Még egy kérés. Kérjük ne hozz minket zavarba azzal, hogy azt mondod: "elnézést, csak egy 5 másodperc", vagy "csak egy nagyon rövid kérdés", hiszen ha neked válaszolunk, akkor mindenkinek kell. Kérjük szépen, hogy úgy NE hívj, hogy csak információhoz szeretnél jutni, de nem szeretnél érte fizetni, holott ha éppen a teljes medret torlasz zárja el, ha éppen....... Semmi gond, ha nem szeretnél az információért fizetni, de kérjük értsd meg, tarthatatlan, hogy naponta órákat konzultáljunk ingyen. Köszönjük megértésedet. Ha az információt nem tekinted annyira értékesnek, hogy fizess érte, kérjük szépen ne hívj. 

20180624_124530.jpgÁllunk rendelkezésére! 
+36209342760 vagy 
tiszatura_vizitura@yahoo.com.

(Nem tévedés, a Hernád-vízitúrákhoz is a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címünket kérjük használni).