Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hernád vízitúrák díjai

Hernád-vízitúra díjak

A díjak irányárak, a díjak nem vonatkoznak az egyéni túrákra, a díjak nem tartalmazzák a maratoni távos (cca. 42 km-es) Hernád túrák díjait, ill. nem tartalmazzák a felárakat. Az időpont függvényében minden kenutúra díjára külön ajánlatot teszünk. 

  1 2 3 4 5 6 7
  nap nap nap nap nap nap* nap*
Felnőtt 10990 21990 32990 43990 54990 65990 76990
Gyermek 7990 15990 23990 31990 39990    

*A Hernádszurdokon induló vagy feletti, vagy felett kezdődő (pl. 5-6-7-napos túrák) vízitúrák díjára a létszám és időpont függvényében teszünk ajánlatot.

Saját felszerelés a Hernád túrán: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a kajakot vagy kenut, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a. 

Felárak 
i) ünnepek idején (Húsvét, május 1., Pünkösd, aug. 20.) tartott túrák minden napján, ill. 
ii)
júliusban és augusztus első felében zajlóaz augusztus 20-i héten tartott, 
iii) a pénteket, vagy szombatot, vagy vasárnapot tartalmazó vízitúrák 
felára személyenként 1000-2000 Ft/nap.  

 

 

 


Diákcsoport, sportegyesület esetén a kísérő tanárok, edzők részvétele 10 diákonként ingyenes; céges csapatépítő vízitúra esetén a szervező részvétele ingyenes.
 

Szállásköltség a Hernád vízitúra idején: A helyszíntől függően a sátorhelyek díja 1.500-2000 Ft/fő, a vendégházi szobák díja 4.000-6000-8000 Ft/fő/éjszaka a helytől és attól függően, hogy egy szobában hányan alszotok. A díjak a helyszínen fizetendőek a tulajdonosok/üzemeltetők, ill. szállásadó felé.   
 

 

 
További túravezetők a Hernád-túrán
Vízitúra árainkat egy túravezetővel számoljuk, de ha szükséges, további túravezetőket is biztosítunk. Az extra túravezetők díjára a
z időponttól függően teszünk ajánlatot.
 
 
Profi kormányos a kenudban
kormányosi feladatot ellátó túravezető(k) díjára az időponttól függően teszünk ajánlatot. 
 

Tanácsadási díj

A Hernáddal kapcsolatban rengeteg kérdést kapunk. Maximum 15 percben minden a Hernáddal  kapcsolatos információt szívesen osztunk meg veletek, a tanácsadás díja 4.000 Ft / max. 15 perces hívás. A tanácsadási díjat előre kell fizetni átutalással. 

Ha a Hernáddal kapcsolatban információra, tanácsra van szükséged, küldj egy e-mailt a kérdéseddel, kérdéseiddel, és írd be az e-mailbe, hogy a tanácsadás díjának kiegyenlítését vállalod, valamint írd be az e-mailbe - az irányító számot nem elfelejtve - a számlázási címet.
Mi - ha tudjuk választ - e-mailben azt írjuk, hogy "Ok" és elküldjük a számlaszámot, ahova kérjük az utalást (korábban ne utalj, csak akkor kérjük az utalást, ha tudjuk a választ. Ha tudjuk a válasz(oka)t - ezt jelzi az "Ok" - és meg kellett történnie a számlánkon a jóváírásnak, máris hívhatsz bennünket. Ha utalsz, és utána elfelejtesz kérdezni, a tanácsadási díjat nem áll módunkban visszafizetni. 

Még egy kérés. Kérjük ne hozz minket zavarba azzal, hogy azt mondod: "elnézést, csak egy 5 másodperc", vagy "csak egy nagyon rövid kérdés", hiszen ha neked válaszolunk, akkor mindenkinek kell. Kérjük szépen, hogy úgy NE hívj, hogy csak információhoz szeretnél jutni, de nem szeretnél érte fizetni, holott ha éppen a teljes medret torlasz zárja el, ha éppen....... Semmi gond, ha nem szeretnél az információért fizetni, de kérjük értsd meg, tarthatatlan, hogy naponta órákat konzultáljunk ingyen. Köszönjük megértésedet. Ha az információt nem tekinted annyira értékesnek, hogy fizess érte, kérjük szépen ne hívj. Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(tiszatura_vizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!