Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hernád vízitúrák díjai

Hernád-vízitúra díjak a Hernádszurdok "alatti" túrákon

  • 1 napos hosszú vízitúra:   19.990 Ft/
  • 1 napos közepes vízitúra:   14.990 Ft/fő
  • 1 napos rövid csillagtúra:   9.990 Ft/
  • 2 napos hosszú vízitúra: 29.990 Ft/fő
  • 2 napos túra közepes távokkal: 24.990 Ft/fő
  • 2 napos túra rövid napi távokkal: 19.990 Ft/fő
  • 3 napos vízitúra: minden időpontra külön ajánlatot teszünk
  • 4 napos vízitúra: minden időpontra külön ajánlatot teszünk

Hernád-vízitúra díjak a hazai legfelső (Hernádszurdok feletti), ill. részben a legfelső szakaszt is tartalmazó kenutúrákon

  • Külön ajánlatot teszünk

 


Diákcsoport, sportegyesület esetén a kísérő tanárok, edzők részvétele 10 diákonként ingyenes; céges csapatépítő vízitúra esetén a szervező részvétele ingyenes.
 

Szállásköltség: A helyszíntől függően a sátorhelyek díja 500-1.200 Ft/fő, a vendégházi szobák díja 2.500-3.900-4.500 Ft/fő/éjszaka a helytől és attól függően, hogy egy szobában hányan alszotok. A díjak a helyszínen fizetendőek a tulajdonosok/üzemeltetők, ill. szállásadó felé.   
 

Saját felszerelés: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a kajakot vagy kenut, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a. 

 
További túravezetők 
Vízitúra árainkat egy túravezetővel számoljuk, de ha szükséges, további túravezetőket is biztosítunk. Az extra túravezetők díjára a
z időponttól függően teszünk ajánlatot.
 
Felárak
Áraink a főszezonban (júliustól augusztus 20-ig) 1000 Ft/fő/nap összeggel és a hétvégéken 1000 Ft/fő/nap hétvégi felárral magasabbak. 
 
 
Profi kormányos a kenudban
kormányosi feladatot ellátó túravezető(k) díjára az időponttól függően teszünk ajánlatot. 
 

Tanácsadási díj

A Hernáddal kapcsolatban rengeteg kérdést kapunk. Mivel nem szeretünk udvariatlanok lenni, de nem is tartható, hogy naponta 5-ször negyedórákat konzultáljunk, bevezettük tanácsadási szolgáltatásunkat. 

Maximum 20 percben minden a Hernáddal  kapcsolatos információt szívesen osztunk meg veletek, a tanácsadás díja 10.000 Ft / max. 20 perces hívás. A tanácsadási díjat előre kell fizetni átutalással. Ha tanácsra van szükséged, küldj egy e-mailt a kérdéseddel és írd be az e-mailbe, hogy a tanácsadás díjának kiegyenlítését vállalod, valamint írd be az e-mailbe az irányító számot nem elfelejtve a számlázási címet.
Mi - ha tudjuk választ - e-mailben azt írjuk, hogy "Ok" és elküldjük a számlaszámot, ahova kérjük az utalást (korábban ne utalj, csak akkor kérjük az utalást, ha tudjuk a választ. Ha tudjuk a válasz(oka)t - ezt jelzi az "Ok" - és meg kellett történnie a számlánkon a jóváírásnak, máris hívhatsz bennünket. Ha utalsz és utána elfelejtesz kérdezni, a tanácsadási díjat nem áll módunkban visszafizetni. 

Még egy kérés. Kérjük ne hozz minket zavarba azzal, hogy azt mondod: "elnézést, csak egy 5 másodperces rövid kérdés", vagy "csak egy rövid kérdés", hiszen ha neked válaszolunk, akkor mindenkinek kell, és ez tarthatatlan. 

 


Hívjon most (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(tiszatura_vizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!