Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1 napos 35 vagy 45 km-es Hernád vízitúra

1 napos Hernád-vízitúrából, hosszabb, de még bőven kényelmes napi távval kettőt is kínálunk. Itt, ennél a menüpontnál most, a 35 km-es 
szakasz leírását olvasod.Vacillálsz a hiperszuper utak között és csak egyetlen, árva, rövid, pindurka napod van
a vízitúrára? Gyere!  erre, szerezz egy kis Hernád-rutint, és a következő Minimálisan le leszel nyűgözve, a többség haza sem akar menni.

Családoknak is ideális. Persze a vezérevezősnek és a kormányosnak a kenut profin kell tudnia irányítani.

Közlekedés: vonat és busz (www.elvira.hu) vagy autó. Amikor már itt vagy, igény esetén biztosítjuk a transzfert, ill. telekocsi rendszer
Étkezés: önellátó
Érkezés: ízlés szerint a "nulladik napon" vagy az első napon. A nulladik napon jövöknek a szállás igény szerint: sátor vagy vendégházas elhelyezés 
Úszni tudás: úszni tudók jelentkezzenek 


Opcionális nulladik nap: 
Lehetséges nulladik napi szállás Perén: sátrazás (1500 Ft) vagy kellemes vendégszobák a kempingben (4000 Ft)
Nulladik napi vacsora: minden adott a saját főzéshez vagy rendelhető tökéletes házikoszt.


 

35 km-es kaland kenutúra a Hernádon 

Ha még nem vagytok nagyon-nagyon-nagyon rutinos vízitúrázók, de azért igenis van komoly kenus tapasztalatotok, gyertek hajszálpontosan 9:00 órára Hernádszurdokra és állóvízen megtanítunk kenuzni. Annak a valószínűsége, hogy vízre fogsz tudni szállni, 95%.
A nagyon rutinos, a kenut tökéletesen uraló vízitúrázókkal találkozás 10:30-kor. A találkozás helyét e-mailben küldjük el neked. Jöhetsz vonattal és autóval is, a kocsikat biztonságban hagyjuk. Naptejezés, vízhez átöltözés, a felszerelés kiosztása, tájékoztató és wc után megnézzük, hogy a tapasztalt vendégek is tényleg tudják-e irányítani a hajót, majd
11:30-kor indul a vízitúra és zsibbasztóan szépséges tájon lapátolgatunk
12:00 pár perces pihi és wc-szünet

13:00 rövid technikai megálló és gyönyörködés a Zemplénben
14:00 ebéd, rövid séta 
15:00 átemelés, majd a rövid "technikai" szünet után folytatódik a csoda 
16:30 Érkezés a célba, hajómosás és transzfer az indulási ponton hagyott kocsikhoz.
A transzfer szolgáltatás megspórolható úgy, hogy ha például 10 fő 3 kocsival érkezik. A kis csapat eleve "betárolhat" jövetben egy autót a napi célban, majd két kocsival jönnek "fel" a vízre szállás helyére. Így a vízitúra végén már van egy autójuk a napi célban, amely kocsi sofőrje a másik két autó vezetőit visszaviszi a délelőtt otthagyott autókért. Azok pedig szépen Miskolc, Debrecen, Budapest stb. felé menet felveszik utasaikat / a családtagokat.
 

 

Most elmondjuk ugyanezt másképpen :)).
A sofőröknek - ha igénylik - transzfert biztosítunk a kocsikhoz, a transzfer díját a létszám függvényében tudjuk megmondani. 
A sofőrök felveszik a kocsikat, lejönnek a célba, felveszik az utasaikat, hazautazás. 
De. Nem kell transzferre költeni.
Kisebb társaság, mondjuk 10 fő, 3 kocsival jön, és mielőtt megjönnek a vízre szállás helyére, már "bekészítenek" egy kocsit a napi célba, hogy amikor befutunk a célba a kenukkal, a "bespájzolt 3." autóval a másik két sofőrt a 3. autó felvihesse a beszállás helyén hagyott kocsikhoz. Ehhez a telekocsis megoldáshoz mi sem kellünk. . 

 

 


Egyedi Hernád-vízitúra
Egyedi igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat csoportnak az útvonal, az időpont, a szállás, étkezés, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen segítünk, kis túlzással, bármiben. Hívjatok (+36 209 342 760) vagy küldjetek e-mailt.

 


Jelentkezés Hernád-vízitúrára :
Az igények alapján ajánlatot küldünk 24 órán belül, amelyhez csatolunk egy jelentkezési lapot. Ha az ajánlatunkat elfogadja, a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre várjuk vissza a kitöltött jelentkezési lapot és kérjük a túradíj átutalását.

 

Részvételi díjak
Nagy csoportoknak jelentős kedvezmények! 
Áraink olyan alacsonyak, hogy a szervezők időbefektetését csak azzal tudjuk megköszönni, hogy az ő részvételük ingyenes a vízitúrán, és a szervezéssel kapcsolatos becsült telefonköltségeket kifizetjük.

Kérdése(d) van? Hívj(on) (+36 209 342 760) vagy küldj(ön) e-mailt: tiszatura_vizitura@yahoo.com