Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hernád vízitúra (Külön rendelhető 2 nap, Hzsadány-Hszurdok)

www.herndad-vizitura.eoldal.hu-005.jpg2 napos, igény szerinti időpontra rendelhető Hernád vízitúra kaland! Autósoknak is, sátras és panziós elhelyezéssel is. A Hernád felső szakasza - csak profiknak. Ez külön rendelhető, egyedi túra a Hernád szlovákiai és magyarországi felső, ügyességet igénylő szakaszán. Az időpont kvázi bármikor, csak egyeztetnünk kell. Itt egy összesen 33 kilométeres vízitúrát mutatunk be. A bármikorra rendelhető vízitúra csillagtúra, a szállásunk Abaújváron van. Innen indulunk első nap a szlovákiai beszállási ponthoz, 18 feledhetetlen kilométer után Abaújvárra érkezünk, második nap pedig Abaújvárról folytatjuk a túrát és Hernádszurdokig szlalomozunk 15 km-t. A szállás ízlés szerint lehet sátor, faház vagy nagyon igényes, kifejezetten minőségi vendégház. Egy csoporton, sőt, még egy családon belül is lehet kombinálni, pl. a gyerekeknek sátor, szülőknek vetett ágyikó
Közlekedés: vonat vagy saját autó
Étkezés: igény szerint lehet önellátó vagy félpanziós. 
Érkezés: célszerűen a "nulladik nap" este (ha vonattal jössz ezt ajánljuk) vagy az első nap nagyon korán.  

1. napi vízitúra: Hernádzsadány és Abaújvár között 18 km
hernadzsadany-alatt.jpg10:30 Érkezés Abaújvárra a kempingbe (a 6:30-as IC-ről 9.27-kor tudsz leszállni Hidasnémetiben, itt kell átszállni az Abaújvárra jövő buszra) 
11:30 Ebéd, ebéd közben bemutatkozás, programismertető, szabályok, biztonság
12:30 Indulás Hernádzsadány és Hernádcsány "közé", a 'Hornád' partra, 13:00 Érkezés Zsadány mellé, felszerelés, evezés és kormányzás gyakorlás, wc és végre...
14:00 Hipp-hipp-hurrá, indul a vízitúra!
A nap során vadregényes útvonalon haladunk, csodajó. Többször megállunk, diszkrét, hölgyek jobbra, urak balra wc-szünetek
17:00 Érkezés Abaújvárra, kiszállás a kenukból, hajómosás :),
Szállás: sátor vagy faház vagy Abaújvár legjobb vendégháza
Vacsora: önellátó vagy bekapcsolódás a közös bográcsos hamizásba

2. nap: Vízitúra Abaújvár és Hernádszurdok között (15)
hernad-004.jpg08:30 Reggeli (igény szerint) önellátó vagy Daku reggeli 
10:30 Vízreszállás és immár hazai vizeken indulhat az izgalmas, de biztonságos Hernád-kaland, garantáltan egy pillanatig sem unatkozunk. Achtung!! Attention!! A reggeli tájékoztatón nagyon figyelj, mivel a Hidasnémeti híd alatt átjönni nem egyszerű, a baloldal általában a régi híd maradványai miatt felejtős, de lehet, hogy uszadék zárja a jobboldalt. A túravezető utasítását itt szigorúan követned kell, ill. lélelekben készülj fel egy nagyobb kenucipelésre, mert ha egy bizonyos keresztsodor túl nagy, ha rávisz a pillérre és veszélyes átmenni, akkor a híd előtt a kenut kivesszük, cipeljük és a híd után tesszük vízre ismét.
12:00 Ebéd
13:00 Újra a vízen
13:30 Érkezés Hernádszurdokra, transzfer a szállásra, hazautazás vagy mindenkinek önálló egyéni program (a közelben van Füzér és Regéc, egy nagyon klassz vár és egy kicsit romos, de szintén helyes vár) és utána hazautazás

Egyedi (testre szabott) vízitúra
www.herndad-vizitura.eoldal.hu-004.jpgEgyéni igények szerint tervezett vízitúrára vonatkozó ajánlatunkat legalább 4 fős csoportnak az útvonal, az igényelt felszerelés (hajó), az időpont, a szállás, étkezés, szolgáltatások, logisztikai és egyéb igények, valamint a létszám alapján adjuk meg. Szívesen biztosítunk minőségi meleg étkezést, tudunk segíteni a szállításban, közlekedésben, kis túlzással: bármiben. Hívjatok (+36 209 342 760) vagy küldjetek e-mailt.

Jelentkezés Hernád-vízitúrára :
Kérjük hívjon / hívj, egyeztessük az igényeket (útvonal, időtartam, étkezés, szállás). Az étkezés, szállás kapcsán készséggel segítünk, mindent elintézünk, de ugyanilyen szívesen le is mondunk a szervezési munkáról :).
Az igények alapján mi egy írásos ajánlatot küldünk 24 órán belül, amelyhez csatolunk egy jelentkezési lapot.
Ha az ajánlatunkat elfogadja, a jelentkezés egyszerű. A tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre várjuk vissza a kitöltött jelentkezési lapot és kérjük a túradíj átutalását. 

Díjfizetés
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a túrára jelentkező nevét, a létszámot és a túra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) beírni.
(Pl. Hernádi Judit, 7 fő, július 7-8.)