Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hova kell jönni a 3 napos Hernád túrára? A találkozás helye

A három napos túrákat tanulással kezdjük. A találkozás Hernádszurdoknál, egy holt-ág mellett a gáton, az Aranykavics Horgásztanya szomszédságában lesz. A Miskolc felől Kassa felé vezető 3-as főútról a 239-es tábla után (de még Hernádszurdok falu előtt, ha már a községet látod túlmentél) jobbra kell kanyarodni az Aranykavics Horgásztanya felé.
Még egyszer. A 239-es km-tábla után az Aranykavics horgásztanya reklámtábláját figyeljétek a jobb oldalon. A 3-as úttal itt már párhuzamosan fut a vasút, és a nagy reklámtáblát egy vasúti átjáróban, közvetlenül a sín mellett, az úttól 15 méterre fogod látni. Itt fékezz erősen és a 3-as útról derékszögű kanyarral fordulj be jobbra. 
talalkozasi-pont-hernadszurdokon-a-3-as-utrol-jobbra.jpgHa túlmész a lejáraton, - feltételezzük, hogy a záróvonalat nem léped át -  a hamarosan következő Hernádszurdokon belül tudsz majd kerülni. 

 

A vízitúra Hernádszurdokról indul, a Miskolcról Kassa felé vezető 3-as főútról Garadna település után (és Hernádszurdok falu előtt, de mivel ott még nem voltál és nem tudod, hogy mennyi idő múlva lesz ez nem túl informatív), szóval Garadna után az Aranykavics táblát keresd/figyeld. Hernádszurdok külterületébe beérve pedig a táblát követve jobbra kell kanyarodni a 3-as útról az Aranykavics Horgásztanya felé, majd az első lehetőségnél jobbra. És már meg is találtál.... A GPS-be írd be Hernádszurdok Klapka utcát, amely a 3-asról balra kanyarodik, DE ne menj a Klapka utcába, hanem ahol a Klapka utcába befordulnál balra, ott JOBBRA kell fordulni....