Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. július 22. Hernád vízitúra

20150531_vizitura-hernad-www.hernad-vizitura.eoldal.hu-hernad-2.jpg12 vagy 15 km-es Hernád kenutúra Magyarország egyik legfantasztikusabb folyóján.

A Hernád meseszép. 
Szállás: az egynapos vízitúra nem igényel szállást, de természetesen akár a kenutúra előtti éjszakára (a nulladik nap érkezőknek), akár a túra napjára önállóan intézhető, ha nem akartok azonnal hazaindulni.  


Úszni tudás: kizárólag úszni tudó résztvevők jelentkezését kérjük. 


 

12 km-es lebilincselő vízitúra a Hernádon 

img_20180819_2.jpgHa te sem akarsz kimaradni és lemaradni, ha a te oldaladat is fúrja a kíváncsiság, ha téged sem hagy nyugodni a Hernád gondolata, ha Rába kaliberű élményre vágysz, itt a helyed, gyere és lovagold meg Magyarország egyik mesés folyóját!

 

12-kor találkozunk a Hernád partján, hogy pontosan hol, azt a túrázóknak e-mailben természetesen átküldjük. Egy-két-három-négy-néhány autót a kenutúra célállomásán "lent" hagyunk, és minél kevesebb kocsival "felmegyünk" a vízre szállás helyére. 

 


Naptejezés, wc, a felszerelés kiosztása után vízre szállunk és a Hernád egy nagyon-nagyon-nagyon (vedd úgy, hogy a nagyon-nagyon a végtelenig tart) szép részén jövünk le. Lesz a túrában több rövid lábnyújtóztatós, pisilős pihenő és természetesen ebédszünet is. Hajómosás után a már reggel a célban hagyott autók visszarepítik a sofőröket a vízre szállás helyén hagyott autókhoz, majd az utasok felvétele után hazautazás.

 Hívj (+36 209 342 760) vagy küldj e-mailt! tiszatura_vizitura@yahoo.com 

 

 

20180624_124530.jpgJelentkezés Hernád-vízitúrára és a túradíj fizetése: 
1. Egyeztetés
2. Jelentkezési lap kitöltés
3. Visszaigazolás
4. Díjfizetés


1. Kérjük hívj, egyeztessünk. +36 209 342 760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök és különösen az, hogy mennyire tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság, lesz-e elég kormányos, szükséges-e kenuzás tanulás?
Amit még tudnunk kell: darázscsípés-allergia epilepszia, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el, ha nem is milligramm és milliméter  pontossággal, de a testsúlyok és magasságok, különösen ha az "Elemér" 232 centi magas vagy erősebb testalkatú.  

 


2. Jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése
A honlapon megtalálható tudnivalók, a részvételi, ill. általános szerződési feltételek elolvasása után kérjük a 
jelentkezesi-lap kitöltését, majd a a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre kérjük egy e-mail csatolmányaként visszaküldeni a kitöltött jelentkezési lapot.

 

3. A Hernád kenutúra visszaigazolása
Az elfogadott jelentkezéseket visszaigazoljuk

 

4. A visszaigazolást követő 48 órán belül kérjük a vízitúra díjának utalását. 
Kérjük, hogy kizárólag visszaigazolt túra díját utaljátok / utald, utalja/utalják.
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a "Hernád kenutúrát" beírni. 

 


(Pl. 8000 Székesfehérvár, Regéci u. 10/b. 
2019. július 22. 
Hernád kenutúra)