Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2-napos Hernád vízitúra igény szerint (közepes távok)

20180624_124530.jpg2-napos Hernád-vízitúra meseországban, közepes napi távokkal bármikor, amikorra kéritek!!!

 

 

Kenutúra a Hernádon rutinos, a kenut magabiztosan irányító vízitúrázóknak.

 

 

Ez a Hernád-túra hétvégi vízitúraként is tökéletes, mert az első napon elég délre érkezni és másnap a kenu-, ill. kajaktúrát kora délután fejezzük be, így 'emberi időpontban' haza lehet érni, mosni, stb. Ez különösen jól jön, ha a hétfő a vízitúrázóknak munkanap!
 

hernad-vizitura-www.hernad-vizitura.eoldal.hu-a-hernad-szentistvanbaksa-alatt.jpgItt, ebben a menüpontban azon 2-napos Hernád-túránkat olvasod, amely esetében a lehető legkevesebbet kell logisztikázni, és a kenutúra mindkét napján közepes napi távot teszünk meg. 
Közlekedés: Telekocsi rendszer
Étkezés: igény szerint lehet önellátó vagy félpanzió 

Úszni tudás: kötelező 
Mentőmellény: a mentőmellény viselése kötelező 

 

 

 

 

1. napi Hernád kenutúra: 14-15 km-es vagy 21 km-es táv (egyeztetendő)

20150531_vizitura-hernad-www.hernad-vizitura.eoldal.hu-hernad-2.jpg11:00 Találkozás. A találkozás helyét mutató térképet e-mailben átküldjük.

 


 

 

 

 

Érkezés után be lehet tenni a "cuccot" a szobákba, a sátrasok még nem verik fel a sátrat, csak "leteszik", viszont fontos a romlandó élelmiszerek hűtőszekrénybe helyezése, következik a gyors átöltözés a vízre szálláshoz.
11:30 Tájékoztató és a felszerelés kiosztása
11:45 Logisztikázunk. Ez azt jelenti, hogy minél kevesebb kocsival a vízre szállás helyére megyünk, majd a sofőrök visszahozzák az autókat a bázisra, és a sofőrök - lehet választani - vagy telekocsi rendszerben mennek vissza a vízre szállás helyére vagy biztosítjuk a transzfert. Bár lesz rövidebb és hosszabb szünet is a vízitúra idején, már a vízre szállás idején (
12:30) sok zugebédelő falatozni kezd, aztán beugrunk a hajókba és indul a móka. 

Lesz egy teljesen baráti átemelés a túrában, ekkor hosszabb pihink is lesz, lehet sétálni és megnézhetsz egy ipari műemléket.  
16 óra előtt érkezünk a napi célba és a t
elekocsi rendszerben vagy transzfer segítségével a sofőrök "lehozzák" az esetleg a vízre szállás helyén hagyott kevés autót. (Ugye azért maradt kevés a kocsi a vízre szállás helyen, mert a délelőtti logisztikázásnak hála a kocsik többsége már eleve a kenutúra céljában, a szállásnál van. 
A transzfer árát a túradíj nem tartalmazza, a transzfer ára 990 Ft/fő. 

 

 

A szállás választhatóan sátrazás vagy vendégszoba a sátras rész melletti vendégházban. A földszinti szobák fürdőszobásak, az emeleti szobák esetén a mosdó a folyosón található.


hernad-vizitura-www.hernad-vizitura.eoldal.hu--es-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Szállásdíjak: sátrazás (1500 Ft) vagy vendégszoba 4000 Ft/fő/éjszaka.

Vacsora: minden adott a saját főzéshez, bográcsozáshoz, szalonna-sütéshez, de lehet tüneményes vacsit rendelni is.  
 

 


2. napi Hernád-vízitúra: 10.5 km-es vagy 12 km-es (vagy akár igazán hosszú távú) varázslat attól függően, hogy a kenutúra előtt milyen távot egyeztettünk
hernad-005.jpgA reggeli önellátó, ill. lehet rendelni is, és természetesen lehet vásárolni is a saját reggelihez friss péksüteményt, tejterméket stb.
08:00 Sátorbontás vagy kiköltözés a szobákból, pakolás, reggeli
08:45 Logisztika (a kocsik a napi célállomásra mennek, a sofőröket visszahozzuk, a transzfer 990 Ft/fő, vagy ingyen használhatjátok a tegnap már bejáratott telekocsi rendszert)  
09:45 Naptejezés, wc, stb. után vízre szállás

11:00 Átemelés, pihenés, wc, fotózás....
12:00 Ebédszünet, az ebéd önellátó, hozzatok szendvicset, (alkoholmentes) innivalót
12:30 Újra a vízen
13:30 Érkezés a célba, hajómosás és hazautazás, vagy fakultatív programként gyalogtúra, séta a Zemplénben vagy a zempléni várak valamelyikének megtekintése

 

Az egyedi kenuzásra külön teszünk ajánlatot, de jöhettek turnusra, amelynek a díjait a lenti linken találod. Hívj (+36 209 342 760) vagy küldj e-mailt! tiszatura_vizitura@yahoo.com 

 

 

Jelentkezés Hernád-vízitúrára és a túradíj fizetése: 

20150531_vizitura-hernad-www.hernad-vizitura.eoldal.hu-hernad-25.jpg

1. Egyeztetés
2. Jelentkezési lap kitöltés
3. Visszaigazolás
4. Díjfizetés

 


 

 

 

1. Kérjük hívj, egyeztessünk. +36 209 342 760
Fontos a létszám, az időpont és időtartam, hogy vonattal vagy kocsival jöttök és különösen az, hogy mennyire tapasztalt vízitúrázókból áll-e társaság?
Amit még tudnunk kell: darázscsípés-allergia epilepszia, hogy (mondjuk) 3 ember egy nappal korábban megy el, ha nem is milligramm és milliméter  pontossággal, de a testsúlyok és magasságok, különösen ha az "Elemér" 232 centi magas vagy erősebb testalkatú.  2. Jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése
A honlapon megtalálható tudnivalók, a részvételi, ill. általános szerződési feltételek elolvasása után kérjük a 
jelentkezesi-lap kitöltését, majd a a tiszatura_vizitura@yahoo.com e-mail címre kérjük egy e-mail csatolmányaként visszaküldeni a kitöltött jelentkezési lapot.

 

3. A Hernád kenutúra visszaigazolása
Az elfogadott jelentkezéseket visszaigazoljuk

 

4. A visszaigazolást követő 48 órán belül kérjük a vízitúra díjának utalását. 
Kérjük, hogy kizárólag visszaigazolt kenutúra díját utaljátok / utald, utalja/utalják.
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a vízitúrára jelentkező számlázási címét irányítószámmal, és a kenutúra időpontját (hónap, kezdőnap és utolsó nap) valamint a "Hernád kenutúrát" beírni. (Pl. 2030 Érd, Zólyomi út 81. 
2022. május 1-2. 
​Hernád vízitúra)